Damen Naval looft wervingsbonussen uit van € 1000, € 2.000 en € 3.000 aan werknemers die een geschikte kandidaat werven voor de vele vacatures die het bedrijf heeft. Mede door het F126-project staan er momenteel zo’n 50 vacatures open. Op vrijwel alle afdelingen wordt momenteel naarstig gezocht naar nieuwe collega’s.

Om vacatures in te vullen, introduceerde Damen Naval twee jaar geleden een wervingsbonus voor werknemers. Hoewel dit initiatief al succesvol was, is er nu besloten de beloning nog aantrekkelijker te maken voor werknemers. Vanaf 2023 is per kalenderjaar jouw eerste gouden tip € 1.000 waard, de tweede € 2.000 en de derde en elke volgende maar liefst € 3.000.

Damen Naval heeft zo'n 50 vacatures openstaan en looft een bonus uit om nieuwe kandidaten te werven. Damen Naval heeft zo'n 50 vacatures openstaan en looft een bonus uit om nieuwe kandidaten te werven.

“We hebben een geweldig personeelsbestand met heel veel kwaliteiten en talent in onze organisatie. We hopen dat deze mensen een netwerk met vergelijkbaar talent hebben en dat ze hun vrienden en kennissen kunnen overhalen om bij ons te solliciteren”, vertelt HR Advisor Jeroen van Mierlo. Samen met HR Advisors Esther van Oorschot en Joanne Gijzel is hij onder andere verantwoordelijk voor het werven van nieuwe medewerkers. “Omdat recruitment op dit moment een pittige job is in uitdagende tijden, kunnen wij de hulp van onze eigen werknemers heel goed gebruiken”, voegt Jeroen toe. ‘’En met deze bonusregeling hopen we hen te stimuleren.”

Werknemers kunnen in aanmerking komen voor de wervingsbonus wanneer de kandidaat bij het solliciteren hun naam noemt in de sollicitatiebrief. De wervingsbonus wordt uitgekeerd als deze kandidaat wordt aangenomen én blijft na de proeftijd. Alle werknemers kunnen deelnemen behalve het MT en HR. Managers zijn uitgesloten voor functies waarvoor ze direct verantwoordelijk zijn. Onderaannemers, ingeleenden en voormalig werknemers komen niet in aanmerking voor de bonusregeling.

“We hebben een geweldig personeelsbestand met heel veel kwaliteiten en talent in onze organisatie. We hopen dat deze mensen een netwerk met vergelijkbaar talent hebben.” Jeroen van Mierlo

Er worden ook voorwaarden gesteld aan kandidaten. Ze moeten al minstens een jaar niet werkzaam geweest zijn bij Damen Naval. Ook moeten ze worden aangenomen op een vaste functie met een Damen Naval-contract en niet als tijdelijke werknemer, uitzendkracht of iets soortgelijks.
Kijk voor meer informatie over alle openstaande vacatures op Intranet via Human Resources, of bel de afdeling HR en Recruitment op 0118-48 50 00. Wil je iemand anders wijzen op een van onze vacatures? Kijk dan op Career.damen.com en selecteer Damen Naval Vlissingen, Damen Naval Schiedam, of Damen Naval Duitsland. Kijk voor alle voorwaarden en condities op Intranet bij wervingsbonus (Employee Referral Bonus).

Tip: Je kunt ook vacatures op jouw social media zoals Facebook, LinkedIn, Instagram et cetera delen en hiermee jouw kansen op een wervingsbonus vergroten!
Alle vacatures vind je op Career.Damen.com.