Het Damen Naval-kantoor in Schiedam is aan het groeien en daarom was het tijd voor een teambuildingsuitje. Op 10 mei reden 31 collega’s naar Beachclub Natural High aan het strand van de Brouwersdam. Daar had Office Manager Kelly Weustink een middag vol strandactiviteiten geregeld. “Helaas was er niet voldoende wind voor alle geplande activiteiten, maar dat mocht de pret niet drukken”, vertelt ze. “Iedereen kon kiezen uit volleybal, strandspellen, suppen of een pijl en boog spel. De collega’s moesten goed samenwerken en leerden elkaar op een andere manier kennen.”

Outfitting Engineer Vincent Koster koos voor Archery Tag; een kruising tussen paintball en trefbal, maar dan gespeeld met pijl en boog. “Het was een leuk spel dat mijn boogschietvaardigheden op de proef stelde. Terwijl de pijlen door de lucht vlogen, besloeg mijn masker van het zweet en daagden we elkaar uit met lach.”

Een van de activiteiten was Archery Tag; een kruising tussen paintball en trefbal. Een van de activiteiten was Archery Tag; een kruising tussen paintball en trefbal.

Volgens Technisch Specialist Electrical Power and Propulsion Systems Laurens Mourik ging het er soms fanatiek van af. “Met de strandspellen-estafette kregen we de opdracht een flinke berg met zand te maken. Enkele collega’s gebruikten zelfs hun jassen in deze strijd om het zand effectief te kunnen vervoeren, alles voor de overwinning! Er werd geen prijs uitgedeeld maar ik denk dat deze collega’s toch een aandenken mee naar huis hebben genomen”, lacht hij. “Archery tag was voor sommige een extra hoogtepunt; al gok ik dat dit vooral te maken had met het feit dat ze op collega’s mochten schieten.”

De dag werd afgesloten met een gezellige barbecue waarbij nog wat extra collega’s aansloten. “Smakelijke hamburgers en levendige gesprekken versterkten de band tussen ons. Het was een perfecte afsluiting van een geslaagd bedrijfsuitje”, aldus Vincent. Collega Laurens sluit af: “Het was een mooi moment om de collega’s op een andere manier te leren kennen.”

Een dapper clubje collega's trok wetsuits aan en ging het water op voor Stand-Up Paddling (SUP). Een dapper clubje collega's trok wetsuits aan en ging het water op voor Stand-Up Paddling (SUP).