De entree van het Damen Naval hoofdkantoor was heel even het toneel voor een fotoshoot van de turnsters van Turnschool Zeeland uit Vlissingen. De wedstijdselectie kwam, gekleed in hun nieuwe tenue, speciaal langs voor de fotosessie op de grote trap.

Om het jaar worden er nieuwe wedstrijdpakjes gekocht. Genoeg reden voor een nieuwe groepsfoto, die ook in 2020 al in de prestigieuze hal van het hoofdkantoor werd gemaakt. Waarom Damen Naval? “We vinden het een passende locatie, omdat de thuisbasis van onze turnschool ook Vlissingen is”, legt Linda Scharpentier, trainer en coördinator onderbouw, uit. De link met Damen Naval gaat al ver terug. “De eerste trainingslocatie in Vlissingen was vroeger in de Spiegelzaal van de Koninklijke Maatschappij De Schelde in de Van Dishoeckstraat.” En daarnaast is Damen Naval ook sponsor van Turnschool Zeeland.

Tegenwoordig traint de turnselectie aan de Dreesstraat in Vlissingen. De turnschool is altijd op zoek naar jong talent! Meiden vanaf 5 jaar kunnen zich aanmelden voor een gratis proefles via http://www.turnschoolzeeland.nl/.

Om het jaar worden er nieuwe wedstrijdpakjes gekocht en dus was het tijd voor nieuwe groepsfoto's. Om het jaar worden er nieuwe wedstrijdpakjes gekocht en dus was het tijd voor nieuwe groepsfoto's.