Op zaterdag 8 juli is Timmerfabriek Apartments officieel geopend. Het stoere hotel beschikt over 58 compleet ingerichte hotellofts en hotelappartementen en is het tiende hotel dat Kloeg Collection in korte tijd opent na het naastgelegen Hotel de Timmerfabriek en hotelboot Koningin Emma.

Het gebouw van Timmerfabriek Apartments past helemaal in het maritieme karakter van de stad. Zo zijn op de ruiten de contouren van hijskranen te zien die in de omgeving nog steeds te vinden zijn en is het ontwerp afgestemd met de andere stoere gebouwen in het Scheldekwartier.

Zoals de naam al doet vermoeden is Timmerfabriek Apartments nauw verbonden met het Hotel de Timmerfabriek. “De twee liggen direct naast elkaar”, vertelt Michel Kloeg, directeur van Kloeg Collection. “Het is een mooie combinatie, voor ons maar ook voor de gasten. Als je in Timmerfabriek Apartments verblijft ben je helemaal zelfvoorzienend met een eigen kitchenette en zitruimte, maar je kunt ook gemakkelijk gebruik maken van de services van het hotel. Zo wordt het ontbijt in Hotel de Timmerfabriek geserveerd en kunnen gasten ook langskomen voor een cappuccino, cocktail, borrel of uitgebreid diner bij Gastrobar de Timmerfabriek.”

De lofts en appartementen zijn ingericht met een zitgedeelte en hebben een kitchenette. Sommige appartementen hebben daarnaast ook een werkruimte met bureau. Hierdoor zijn ze niet alleen geschikt voor een vakantie, maar ook voor mensen die graag voor een langere tijd in Vlissingen willen verblijven. Michel: “Het is een aantrekkelijke plek voor expats die tijdelijk in Vlissingen willen wonen, of voor professionals die op projectmatige basis in Zeeland actief zijn. Ook voor hen biedt Timmerfabriek Apartments een fijne ‘home away from home’.”

Bekijk hier een sfeerimpressie: