Naam: Kris Cox
Leeftijd: 37
Functietitel: IJzerwerker

Hoe lang werk je al bij Damen?
“Ik werk sinds 1 april 2022 bij Damen Shiprepair Vlissingen, dus dat is nog niet zo heel lang, maar ik hoop dat ik het nog lang kan blijven doen.”

Wat houdt je functie in?
“Als ijzerwerker werk ik veel samen met anderen, maar soms ook alleen aan de diverse projecten. Ik werk met gedetailleerde tekeningen en diverse gereedschappen om het benodigde werk af te maken. De werkzaamheden variëren van iets nieuws van staal bouwen of proberen de originele onderdelen te repareren en ze beter te maken.”

Wat vind je het leukste aan je werk?
“Ik werk het liefst met mijn handen probeer wanneer het mogelijk is nieuwe ideeën en vaardigheden te leren. Ik vind het geweldig om aan verschillende projecten te werken en te zien hoe de klussen naar tevredenheid van onze klanten worden afgerond. Ik vind het fijn om nieuwe mensen te ontmoeten en om de kans te krijgen om met al mijn nieuwe collega’s samen te werken.”

Kris Cox werkt sinds april vorig jaar bij Damen Shiprepair Vlissingen en hoopt er nog lang te blijven. Kris Cox werkt sinds april vorig jaar bij Damen Shiprepair Vlissingen en hoopt er nog lang te blijven.

Waar mogen we je ’s nachts voor wakker maken?
“Ik help graag andere mensen, dus als het nodig is, ben ik dag en nacht beschikbaar om op alle mogelijke manieren te helpen.”

Heb je verborgen talenten of speciale hobby’s?
“Ik kan niet zeggen dat ik speciale talenten of hobby’s heb in het algemeen, maar ik hou van koken en bakken. Ik vind het ontspannend. Ik bak ook graag met mijn kinderen, en ik ga graag met ze naar de bioscoop of speeltuin.”

Dit of dat?

Strandvakantie/City trip
“Ik vind beiden leuk: een strandvakantie om te ontspannen en een city trip om meer te leren over de cultuur en geschiedenis van de bestemming.”
Ochtend mens /avondmens
Google Android/Apple iOS
Eten afhalen/zelf koken
“Zelf koken is altijd de beste keuze omdat je dan kunt experimenteren met verschillende smaken en ingrediënten.”
Sport kijken/sport beoefenen