Damen Schelde Marine Services heeft een infographic laten maken over het proces en de werkzaamheden van het bedrijf. Het idee is om de plaat te delen met strategische klanten, agenten en nieuwe medewerkers wereldwijd. “We zijn best een complex bedrijf en om een goed inzicht te krijgen in de samenwerking en relaties tussen alle verschillende partijen en informatiestromen kan in het begin overweldigend of lastig zijn”, vertelt Josine Glerum die verantwoordelijk is voor International Sales & Marketing.

Josine Glerum. Josine Glerum.

Ze vervolgt: “We merkten dat het veel makkelijker is om te laten zien wat we doen wanneer we het visueel maken. Deze infographic is de perfecte samenvatting van onze unique selling points, onze visie en onze missie.”
De infographic is gemaakt door Jessica Mills van Mills Design and Visualisation in samenwerking met het team van DSMS. De plaat neemt de mensen stap voor stap mee in de verschillende producten, services en processen die DSMS biedt: van aanvraag naar offerte, van order naar levering tot aan boord, en alle stappen daar tussenin.

Damen Schelde Marine Services heeft al meer dan 100 jaar ervaring met maritieme dieselmotoren en onderdelen. Het bedrijf is voortgekomen uit de divisie van de Koninklijke Maatschappij de Schelde die in 1915 begon met de bouw van Sulzer-motoren als eerste licensee manufacturer buiten Zwitserland.

Klik hier om de infographic beter te kunnen bekijken.

De nieuwe infographic van Damen Schelde Marine Services. De nieuwe infographic van Damen Schelde Marine Services.