De weergoden waren Damen Naval niet supergoed gezind tijdens de jaarlijkse zomer-BBQ. Gelukkig was de voorspelde zware regen ‘s ochtends al gevallen en hoewel het fris was en er af en toe een druppel viel, was het grotendeels droog met af en toe zelfs ruimte voor de zon. Ondanks het weer was het een drukbezochte, gezellige en geslaagde barbecue.

Het event werd voor het eerst in de Lasloods gehouden, waar de afgelopen twee jaar ook het Kerstfeest werd gevierd. De locatie was binnen en buiten omgetoverd tot festivalterrein met tenten, food stations, een photo booth en een mechanische surfplank waar het een uitdaging was om te blijven staan. Sommige collega’s dachten dat ze een betere kans hadden als ze zich liggend aan de surfplank vastklampten, maar ook zij belandden al snel naast de plank.

Roland Briene. Roland Briene.

Creedence Commotion Revival, de band van HSSEQ Manager Robert Boudens, was de eerste muzikale act van de avond, gevolgd door A Gogo Band, DJ Sandstorm en DJ Irwan.
In zijn openingstoespraak verwelkomde Algemeen Directeur Roland Briene de gasten. “Het voelt een beetje als Pinkpop hier, met twee bands op twee podia, dj’s en alle tenten en decoratie. Het is goed om mensen uit Vlissingen-Stad, Vlissingen-Oost en Schiedam te verwelkomen. En een speciaal welkom voor vertegenwoordigers van onze Duitse klant BAAINBw.”

De afgelopen tijd zijn er meerdere bedrijfs- en projectupdates gedeeld met collega’s en daarom hield Roland zijn toespraak kort en bondig. Hij sloot af met een compliment: “De reden dat de Duitse overheid ervoor heeft gekozen om een vijfde en zesde F126-fregate te bestellen heeft alles met jullie te maken. Ze hebben vertrouwen in ons bedrijf en daar hebben we allemaal aan bijgedragen.”

Bekijk hieronder een foto-impressie.