Damen Naval heeft onlangs op de defensievakbeurs NEDS een sponsorcontract getekend voor Sail Den Helder 2023. Samen met Thales Nederland en RH Marine ondersteunt het bedrijf Sail Den Helder, dat tegelijkertijd plaatsvindt met de voor Damen Naval ook belangrijke Marinedagen van de Koninklijke Marine. Beide events worden gehouden van 29 juni tot en met 2 juli. “Damen Naval is dé marinebouwer van Nederland en de verbinding aan een groot evenement als Sail Den Helder en de Marinedagen is daarom vanzelfsprekend”, legt Naval Sales Support Director Richard Keulen uit.

 

Het sponsorcontract werd ondertekend op de defensievakbeurs NEDS. (V.l.n.r.) Kees Turnhout van Sail Den Helder, Hein van Ameijden van Damen Naval, Gerben Edelijn van Thales en Hugo Loudon van RH Marine. Het sponsorcontract werd ondertekend op de defensievakbeurs NEDS. (V.l.n.r.) Kees Turnhout van Sail Den Helder, Hein van Ameijden van Damen Naval, Gerben Edelijn van Thales en Hugo Loudon van RH Marine.

Tijdens de twee evenementen zullen veel door Damen gebouwde schepen te zien zijn; van grote, dwarsgetuigde zeilschepen van (inter)nationale klanten tot marineschepen van de Koninklijke marine en wellicht ook buitenlandse marines. Richard: “Onze band met de maritieme wereld en de marines, die onze schepen opereren, is lang en intensief. We vinden het belangrijk om hier aandacht aan te blijven geven.”

Tijdens Sail Den Helder en de Marinedagen zal Damen Naval weer naar verwachting aanwezig zijn met een eigen stand en samen met de andere sponsoren verschillende evenementen organiseren voor relaties. “De evenementen samen leveren enorme bezoekersaantallen op. Dat is voor ons win-win, want naast onze (zeil)schepen, staan zo dus ook onze marineschepen bij een groot publiek in de schijnwerpers”, aldus Richard. “Events zoals dit zijn hard werken, maar ook lonend om te doen. We laten zien dat we een prachtig bedrijf zijn met prachtige en relevante producten.”