Het symbolische eerste vaatje Zeeuwse haringen van het 2024-seizoen werd onlangs in Vlissingen overhandigd aan Damen Naval, Damen Shiprepair Vlissingen en Damen Yachting. Tijdens de Maritieme Haringparty 2024 op 20 juni bracht Damen Naval Algemeen Directeur Roland Briene het hoogste bod uit tijdens de veiling van het eerste vaatje en begin juli werden de haringen overhandigd.

Damen Yachting Commercial Executive Jan van Hogerwou, Damen Naval Algemeen Directeur Roland Briene en Damen Shiprepair Vlissingen Managing Director Michiel de Vlieger nemen het vaatje in ontvangst van vertegenwoordigers van de North Sea Port Promotion Council en de Lionsclub Vlissingen. Damen Yachting Commercial Executive Jan van Hogerwou, Damen Naval Algemeen Directeur Roland Briene en Damen Shiprepair Vlissingen Managing Director Michiel de Vlieger nemen het vaatje in ontvangst van vertegenwoordigers van de North Sea Port Promotion Council en de Lionsclub Vlissingen.

De Maritieme Haringparty is een jaarlijks netwerkevenement dat wordt georganiseerd door de North Sea Port Promotion Council en de Lionsclub Vlissingen. Dit jaar waren er zo’n 550 gasten aanwezig en werd er geld ingezameld voor goede doelen in Nederland en België. Naast de veiling van het symbolische eerste vaatje haring konden gasten deelnemen aan een loterij voor diverse kunstwerken. De eerste opbrengsten werden nog dezelfde avond uitgekeerd aan zowel Kika Nederland als KickCancer Vlaanderen. Daarnaast is er ook een bijdrage voor diverse lokale goede doelen, gekozen door Lionsclub Vlissingen.

Op dinsdag 2 juli nam Roland samen met Damen Shiprepair Vlissingen Managing Director Michiel de Vlieger en Damen Yachting Commercial Executive Jan van Hogerwou het eerste vaatje in ontvangst en werd genoten van de verse haring. “Het was heel lekkere haring”, oordeelde Roland. “Ik vond het een leuke manier om samen met de collega’s van Yachting en Shiprepair een aantal belangrijke goede doelen te steunen en het was mooi om de haring met de collega’s te kunnen delen.”

Collega's op het Damen Naval-hoofdkantoor konden meegenieten van de verse haring. Collega's op het Damen Naval-hoofdkantoor konden meegenieten van de verse haring.