Naam: Arnold Suykerbuyk
Leeftijd: 43
Functietitel: Directeur

Hoe lang werk je al voor Damen?
“In 2008 ben ik aangenomen bij Damen Schelde Marine Services (DSMS) als Area Sales Manager door de toenmalige directeur Carel Flipse. Na verschillende verkoopfuncties ben ik in 2013 aangesteld als directeur in Singapore. Dat betekende veel op en neer reizen, omdat ik in Vlissingen ook nog verantwoordelijk was voor de internationale verkoop. Dat was een mooie tijd en in 2015 werd het nog mooier toen ik ook directeur in Vlissingen werd.”

Wat houdt jouw functie in?
“Wat veel mensen niet weten is dat ik directeur ben van drie bedrijven: Damen Schelde Marine Services (DSMS) in Vlissingen, DSMS Singapore én Maritime Logistics (ML) in Vlissingen. DSMS is het gezicht naar onze klant op technisch en commercieel gebied. We zijn de meest betrouwbare, onafhankelijke leverancier zijn van hoogwaardige scheepsdieselmotoronderdelen en hebben zo’n beetje alle onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn op voorraad. Maritime Logistics verzorgt de gehele logistiek, van de aankoop van een product en de kwaliteitscontrole tot de opslag/overslag en levering aan boord. Voor alle drie de bedrijven ben ik de eindverantwoordelijke en dat levert een leuke, uitdagende mix aan werkzaamheden op.”

Arnold Suykerbuyk en zijn familie. Arnold Suykerbuyk en zijn familie.

Wat vind je het leukste aan jouw werk?
“Het internationale karakter. We werken in ongeveer zestig landen en we hebben zo’n tien agenten die DSMS vertegenwoordigen. Ik houd ervan om plannen te maken, uit te voeren en te laten slagen; ook al lukt niet altijd alles. De hoge mate van zelfsturend en resultaatgericht werken past goed bij mij en onze organisatie. Ik mag ondernemer zijn bij een grote multinational.”

Waar mogen we je ‘s nachts voor wakker maken?
“Ik vind heel veel dingen leuk en lekker, maar eigenlijk heb ik het liefst dat je me nergens wakker voor maakt. Dan kan ik lekker doorslapen en kan ik al mijn tijd en energie overdag gebruiken.”

Wat zijn je verborgen talenten of bijzondere hobby’s?
“Ik heb niet echt verborgen talenten. Maar naast het werken, sporten en andere hobby’s ben ik elke week wel in de tuin bezig. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk leuke dingen met het gezin en familie te doen.”

Dit of dat?
Strandvakantie/
City trip
Voetbal/wielrennen
Ik houd van aanvallend en verzorgd voetbal. In de Nederlandse competitie is mijn team PSV.
Ochtendmens/Avondmens
Bordspel/Computerspel
Risk, Stratego, Backgammon en natuurlijk kindermonopoly met mijn dochters van 5 en 9.
Afhalen/zelf koken
Ik ben dol op een bord versgebakken friet bij een kwalitaria en om samen met mijn vrouw en kinderen uit eten te gaan.