Heb jij een familielid of vrienden die geschikt zijn voor één van de openstaande vacatures bij Damen Naval? Zorg dat ze jouw naam noemen tijdens het sollicitatieproces en maak kans op een referral bonus van € 1000. Momenteel staan er zo’n 58 vacatures open. Het merendeel van deze vacatures is voor de operations- en engineeringafdelingen, maar ook op andere afdelingen wordt naarstig gezocht naar nieuwe mensen.

De coronacrisis zorgde ervoor dat traditionele wervingsevenementen zoals carrièrebeurzen, universiteits- en hogeschoolbezoeken en job events stil kwamen te liggen. Om de vacatures te vullen, introduceerde Damen Naval vorig jaar een wervingsbonus voor huidige werknemers. Als beloning voor het aandragen van nieuwe collega’s kunnen ze € 1000 bruto per geschikte kandidaat verdienen.

“We hebben een geweldig personeelsbestand met heel veel kwaliteiten en talent in onze organisatie. We hopen dat deze mensen een netwerk met vergelijkbaar talent hebben en dat ze hun vrienden en kennissen kunnen overhalen om bij ons te solliciteren”, vertelt HR Advisor Jeroen van Mierlo. Samen met HR Advisor Esther van Oorschot is hij onder andere verantwoordelijk voor het werven van nieuwe medewerkers.

Damen Naval biedt een bonus voor huidige werknemers die nieuw talent weten te werven. Damen Naval biedt een bonus voor huidige werknemers die nieuw talent weten te werven.

“Omdat recruitment op dit moment een uitdagende job is in uitdagende tijden, kunnen wij de hulp van onze eigen medewerkers heel goed gebruiken” voegt Jeroen toe. En met de bonusregeling hopen we hen te stimuleren. Collega’s kunnen ons helpen door vacatures van de carrièrepagina te delen met hun eigen netwerk en op hun eigen socialmediakanalen. Elke medewerker is daarmee een ambassadeur van onze organisatie.”

“We hebben een geweldig personeelsbestand met heel veel kwaliteiten en talent in onze organisatie." Jeroen van Mierlo

Werknemers kunnen in aanmerking komen voor de bonus door de kandidaat hun naam te laten noemen in hun sollicitatiebrief als ze solliciteren via career.damen.com/jobs. De wervingsbonus wordt uitgekeerd als deze kandidaat wordt aangenomen en blijft na de proeftijd. Alle werknemers kunnen deelnemen behalve het MT, HR en managers voor functies waarvoor ze direct verantwoordelijk zijn. Onderaannemers, ingeleenden en voormalig werknemers komen niet in aanmerking voor de bonusregeling.

Er worden ook voorwaarden gesteld aan de kandidaten. Ze moeten al minstens een jaar niet werkzaam geweest zijn bij Damen Naval. Ook moeten ze worden aangenomen op een vaste functie in een contract en niet als tijdelijke werknemer, uitzendkracht, en dergelijke. Kijk voor meer informatie over de vacatures op career.damen.com en selecteer Damen Naval Vlissingen, op het Intranet, of bel de afdeling HR en Recruitment op 0118 485 000.